Trailer
Mageseeker: A League of Legends Story

Nieuwe beelden The Mageseeker: A League of Legends Story getoond

Game verschijnt op 18 april op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Riot Games heeft een nieuwe trailer met gameplaybeelden uitgebracht van het aankomende The Mageseeker: A League of Legends Story.

De trailer is hieronder te bekijken. Riot kondigde het spel afgelopen februari officieel aan nadat het in januari al uitlekte. De game komt op 18 april uit op Steam, Epic Games Store, GOG, PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

De actie-rpg speelt zich af in Demacia, waar magie verboden is en waar spelers als de ontsnapte tovenaar Sylas wraak willen nemen op de schijnvrede die er heerst. Ht moet een "actievolle fantasie-ervaring" worden met een verhaal dat om "macht, identiteit en gerechtigheid" draait. Daarbij worden er 2D-pixelgraphics gebruikt.

Riot Games is al langer bezig met het maken van spin-offs van League of Legends. Dat doet het zowel in game- als in serievorm. Het werkt met Double Stallion Games ook aan de actieplatformer Convergence: A League of Legends Story, dat deze zomer uit moet komen, en met Tequila Softworks aan de adventure Song of Nunu: A League of Legends Story, dat deze herfst gepland staat.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dlc voor Metal: Hellsinger bevat nieuw nummer van Lacuna Coil-zangeres Zo gebruik je Discord op PlayStation 5
0

Reacties op: Nieuwe beelden The Mageseeker: A League of Legends Story getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.