Trailer

Niantic bevestigt Halloween-event en komst van generatie drie naar Pokémon Go

Ze zijn echter niet allemaal tegelijkertijd beschikbaar

Geschreven door Eline Oosterloo op
Niantic heeft bevestigd dat een aantal pokémon van de derde generatie tijdens Halloween in Pokémon Go verschijnen.

Eerder troffen dataminers al alle derde generatie pokémon aan in de code van Pokémon Go. Recent werd ook officiële artwork aangetroffen, waardoor het gerucht ontstond dat generatie drie nog vóór Halloween naar de game zou komen.

Nu bevestigt Niantic dat een aantal spoken uit de Hoenn-regio naar Pokémon Go zullen komen tijdens Halloween, zoals Shuppet, Banette, Duskull, Dusclops en Sableye. Voor de rest van deze wezens moeten spelers echter wachten tot begin december, wanneer de officiële lancering van deze generatie plaatsvindt.

Hiernaast zijn nog meer details vrijgegeven over het aankomende Halloween-evenement. Deze gaat van start op 21 oktober 8:00 en eindigt op 2 november 22:00, Nederlandse tijd.

Een speciale Pikachu met een Halloween-kostuum verschijnt tijdens deze speciale actie. Ook is er een mogelijkheid je avatar Halloween-kleding aan te laten trekken. Bij Halloween hoort natuurlijk ook het verzamelen van snoep. Daarom worden tijdens dit evenement alle verdiende candy verdubbeld. Ook speciale items, zoals boxes en de Super Incubator, die werd aangetroffen door dataminers in augustus, zijn beschikbaar gesteld in de in-game winkel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fietsgame Lonely Mountains: Downhill op Kickstarter Eerste volledige trailer van singleplayer in Star Wars Battlefront 2 uitgebracht
0

Reacties op: Niantic bevestigt Halloween-event en komst van generatie drie naar Pokémon Go

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.