Trailer

NetherRealm vat Injustice 2 nog even samen

Heel veel helden en een nieuw gear-systeem

Geschreven door Jacco Peek op
NeatherRealm Studios heeft een trailer uitgebracht die alle nieuwe features van Injustice 2 samenvat. Behalve een opsomming van een aantal personages, worden ook het gear-systeem, de multiplayer en de mobiele versie uitgelicht.

De belangrijkste toevoeging aan de game is het gear-systeem. Behalve dat nieuwe outfits en stukken uitrusting personages een nieuw uiterlijk geven, passen ze ook bepaalde statistieken aan. Op deze manier kunnen spelers hun uitrusting aanpassen op hun speelstijl.

Buiten de verhaalmodus met vele bekende helden en schurken uit het DC-universum, bevat Injustice 2 nog een aantal andere modi. De Multiverse biedt meer uitdaging en de mogelijkheid om nieuwe gear te verdienen. In de multiplayer kunnen spelers een Guild vormen, om als groep de leaderboards te domineren.

Tot slot licht te trailer ook de mobiele versie van Injustice 2 uit. Deze bevat dezelfde verhaalmodus als de consoleversies en een modus met verschillende uitdagingen.

De game verschijnt op 18 mei voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit weekend maakte NeatherRealm de eerste dlc-personages bekend.

Bron: Injustice 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Battlefront 2 bevat drie keer zoveel content als vorige deel Kind ontdekt zakje meth in tweedehands exemplaar GTA 5
0

Reacties op: NetherRealm vat Injustice 2 nog even samen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.