Trailer
The Witcher

Update: Netflix introduceert Geralt, Ciri en Yennefer

Introductie voor het grote publiek

Geschreven door Cody van den Bogert op
Netflix heeft een introductievideo gedeeld van The Witcher-serie. In de video stelt acteur Henry Cavill het hoofdpersonage van de serie voor, genaamd Geralt of Rivia.

Update: Ook de andere twee hoofdpersonages, Ciri en Yennefer, hebben een korte video gekregen. Bekijk ze hieronder!

Origineel bericht: In de gamewereld is Geralt of Rivia niet weg te denken, maar het leek Netflix toch een goed idee om een korte video te delen waarin de witte wolf wordt voorgesteld. Een deel van de Netflix-gebruikers heeft wellicht nog nooit van The Witcher gehoord. In de video vertelt Cavill over het ontstaan en de karaktereigenschappen van zijn personage.

Cavill vertelt dat Geralt als kind een transformatie is doorgaan wat hem heeft gemaakt tot Witcher. Deze transformatie staat Geralt toe om allerlei elixers en potions te consumeren die normale mensen om zouden leggen. Deze drankjes maken hem tijdelijk sterker en zetten zijn zintuigen op scherp. Zo kan hij in het donker kijken en beschikt hij over onmenselijke goede reflexen.

Daarnaast wordt er in de video verteld dat Witchers beschikken over simpele spreuken, bekend als Signs. In de trailer zien we Geralt een vijand naar achter blazen met een Aard Sign. Verder verhaalt Cavill dat Witchers over het algemeen gehaat zijn door de complete bevolking en dat dit effect heeft op Geralts karakter. In tegenstelling tot het vooroordeel, is Geralt een relatief goed mens, met genoeg emoties en humor. "De grootste kracht van Geralt is dat hij in staat is om lief te hebben", benadrukt Cavill.

The Witcher-serie is vanaf 20 december te zien op Netflix.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nu overal crossplay-ondersteuning voor Minecraft Bedrock Edition Naoki Yoshida van Final Fantasy 14 over volgende generatie consoles
2

Reacties op: Update: Netflix introduceert Geralt, Ciri en Yennefer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  cvandermeer

  • 10 december 2019 12:25
  Ze hebben nu ook introductie trailers voor Yennefer en Ciri uitgebracht.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Oxymorphone

  • 10 december 2019 19:45
  Hoop dat ze meer als 3 lokaties hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.