Trailer
Grid Legends

Live action Grid Legends-trailer toont acteur Ncuti Gatwa

Game komt op 25 februari uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van Grid Legends draait om het personage Valentin Manzi, gespeeld door Sex Education-ster Ncuti Gatwa.

De live action-trailer bevat geen gameplay. Manzi is een hoofdpersonage in Driven to Glory, de uitgebreide verhaalmodus uit de game. Het racespel bevat in deze verhaalmodus tussenfilmpjes bestaande uit echt gefilmde beelden.

In Grid Legends moet de gameplay van Grid worden voortgezet. Spelers racen over traditionele racebanen, maar ook door diverse steden, zoals Parijs, Moskou, San Francisco en Londen. Verder is er een 'race-creator' om zelf te bepalen met wat voor klasse wagens er wordt gereden. Ook de Grid World Series-modus keert terug, waarin spelers te maken krijgen met "felle persoonlijkheden, intern teampolitiek en de beruchte Ravenwest Motorsport".

Grid Legends is vanaf 25 februari verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Origin.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox-baas ziet Activision Blizzard graag aan allerlei franchises werken Shenmue The Animation gaat op 5 februari in première
0

Reacties op: Live action Grid Legends-trailer toont acteur Ncuti Gatwa

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.