Trailer
Blair Witch

Mysterieuze herinneringen in gameplay-trailer Blair Witch

Legendes over een heks

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In Blair Witch krijgt het hoofdpersonage te maken met mysterieuze herinneringen in de Black Hills-bossen, die mogelijk te maken hebben met de legendes over een heks.

Over een maand lanceert de psychologische horrorgame Blair Witch. Op het YouTube-kanaal van Blooper Team is nu een gameplay-trailer van het spel uitgebracht, die volgens de ontwikkelaar het beste bekeken kan worden met de lichten uit en een koptelefoon op.

In de ruim anderhalve minuut durende video is te zien hoe het hoofdpersonage niet meer alleen op zoek is naar een vermist persoon, maar te maken krijgt met vreemde dingen die gebeuren in de Black Hills-bossen. Hierbij heeft hij het over de legendes van een heks, die mogelijk te maken hebben met de mysterieuze herinneringen die het hoofdpersonage te zien krijgt.

Vorige week bracht Game Informer nog een video uit met ruim tien minuten aan gameplay van Blair Witch. Deze beelden stonden grotendeels in het teken van Bullet, de hond die de speler vergezelt in de bossen. Bullet speelt een grote rol in het spel en wordt onder andere gebruikt om op plekken te komen waar de speler niet kan komen, te blaffen tegen monsters en items en om puzzels op te lossen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nvidia-onderzoeker: Eerste game met vereiste ray tracing in 2023 PlayStation 4 is wereldwijd 100 miljoen keer verscheept
0

Reacties op: Mysterieuze herinneringen in gameplay-trailer Blair Witch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.