Trailer
My Time at Portia

Harvest Moon-rpg My Time at Portia 15 januari naar pc

Game later dit jaar verkrijgbaar op consoles

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuwe trailer verschenen van My Time at Portia. In de trailer worden verschillende gameplaybeelden getoond en een lanceringsdatum van 15 januari voor de pc-versie onthuld.

My Time at Portia is een (op Harvest Moon gebaseerde) sim rpg die in januari 2018 als Steam Early Access-titel lanceerde op pc. In My Time at Portia moet je als speler de verwaarloosde boerderij en werkplaats van jouw vader overnemen en opnieuw zien op te bouwen. Om dit te volbrengen moet de speler onder andere middelen vergaren, gewassen verbouwen en dieren houden.

Naast het opbouwen van een werkplaats kan de speler vrienden worden met de bewoners van Portia en verschillende mysteries oplossen die zich in een post-apocalyptische wereld afspelen. Momenteel wordt verondersteld dat My Time at Portia zich afspeelt nadat er in het verleden iets vreselijk is misgegaan en er nu in de wereld relieken verspreid zijn.

My Time at Portia

In de trailer is overigens te zien dat er verschillende activiteiten gedaan kunnen worden met de bewoners, zoals races met dieren, onderlinge gevechten en speciale evenementen. Daarnaast kan je met de bewoners geschenken uitwisselen, op dates gaan en verzoeken vervullen.

My Time at Portia lanceert op 15 januari op pc via Steam en Epic Games Store. Later in het jaar worden versies uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Skyrim-componist werkt momenteel niet aan The Elder Scrolls 6 Marvel's Spider-Man krijgt mogelijk Fantastic Four-content
0

Reacties op: Harvest Moon-rpg My Time at Portia 15 januari naar pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.