Trailer
Mortal Kombat

Mortal Kombat bestaat 25 jaar, gehint naar nieuwe game

Ontwikkelaars hebben zin in toekomstige Mortal Kombat

Geschreven door Eline Oosterloo op
Netherrealm heeft een video uitgebracht ter ere van het 25-jarige bestaan van de Mortal Kombat-serie, waarin gehint wordt naar een nieuwe game.

In de trailer zijn fragmenten te zien van verschillende Mortal Kombat-games, terwijl ontwikkelaars bespreken wat Mortal Kombat uniek maakt.

Zo wordt vertelt dat vroeger nergens vrijgegeven werd hoe je bepaalde aanvallen moest uitvoeren, waardoor mensen gedwongen werden om het zelf uit te vinden tijdens het spelen van arcade-versies. Daarnaast heeft geweld altijd een grote rol gespeeld in de serie, vooral de manier waarop personages afgemaakt worden met fatalities.

Tegen het einde van de video wordt gehint naar een nieuwe titel, doordat ontwikkelaars aangeven zin hebben in de toekomstige Mortal Kombat-game. Daarna zeggen ze dat ze "al te veel gezegd hebben", waardoor het idee ontstaat dat er al volop aan een nieuwe titel gewerkt wordt. Bekijk hieronder de video.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spider-Man 2 uit 2004 uitgespeeld zonder te slingeren Bijna 2 miljoen spelers tegelijkertijd voor PlayerUnknown’s Battlegrounds
3

Reacties op: Mortal Kombat bestaat 25 jaar, gehint naar nieuwe game

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • casualkiller

  • 10 oktober 2017 15:21
  Een nieuwe Mortal Kombat in de Injustice 2 stijl , pretty please… Minus de lootboxes ;/

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 10 oktober 2017 15:53
  Natuurlijk komt er een nieuwe MK, het is samen met Streetfighter en Tekken de populairste fighting game franchise. En geld stinkt niet :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Vriess

  • 10 oktober 2017 17:12
  Ik kan me herinneren dat ik de eerste MK zag in de arcardehal. Ik was echt onder de indruk van van de fatalities. Niet dat het mij zelf lukte om die uit te voeren, maar ik mocht graag kijken. Ik had de SNES en Mega Drive in die tijd en mijn beste vriend had de SNES versie gekocht. Die had iets mooiere graphics, maar mijn MD versie had in tegenstelling tot de SNES versie tenminste rood bloed en echte fatalities :) Na MK3 Trilogy heb ik eigenlijk nooit meer MK gespeeld.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.