Trailer
Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11-trailer toont nieuwe personages en outfits

Personages vechten tegen zichzelf

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Een nieuwe trailer van Mortal Kombat 11 onthult drie oude bekenden als speelbare personages in het spel. Ook zijn nieuwe outfits voor verschillende vechters te zien, die aansluiten bij het thema van tijdreizen.

Gisteren vond de State of Play-stream plaats, waarin een aantal trailers, gameplay-beelden en aankondigingen uit de doeken werden gedaan door Sony. Tijdens de presentatie was ook een nieuwe trailer van Mortal Kombat 11 te zien, waarin drie oude personages werden bevestigd voor het spel.

In de ruim twee minuut durende video, genaamd 'Old Skool Vs. New Skool', worden Jax, Kung Lao en Liu Kang onthuld als speelbare personages in Mortal Kombat 11. De drie vechters zijn veteranen in de franchise, Liu Kang maakte namelijk zijn eerste optreden in de eerste Mortal Kombat-game terwijl Jax en Kung Lao werden geïntroduceerd in het tweede deel in de serie.

Ook is in de trailer te zien dat meerdere personages, waaronder Kano en Kitana, een outfit dragen die veel lijkt op de outfit die zij droegen in hun eerste verschijning in de Mortal Kombat-franchise. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het verhaal van de game, dat in het thema staat van tijdreizen.

Eerder deze week werd ook bevestigd dat het personage Noob Saibot naar Mortal Kombat 11 komt. Bovendien onthulde ontwikkelaar NetherRealm Studios dat Shang Tsung als uitbreiding beschikbaar wordt na de lancering van het vechtspel.

Mortal Kombat 11 is beschikbaar vanaf 23 april voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Overwatch-team bouwt eigen stadion van 50 miljoen dollar Sekiro: Shadows Die Twice verdient je toewijding
1

Reacties op: Mortal Kombat 11-trailer toont nieuwe personages en outfits

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 26 maart 2019 12:00
    Toch wel cool hoor… Ai. Fighting game kopen maar welke? Street fighter trekt me niet, Tekken… Jeugdsentiment, Dragonball ziet er cool en fun uit en Smash Brothers leuk en kunnen kids ook meespelen en dan MK 11…Jah gewoon gruwelijk en nog nooit de game voorheen gekocht. Moeilijk moeilijk moeilijk…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.