Trailer
Moonlighter

Releasedatum bekendgemaakt voor dungeon crawler Moonlighter

Vecht met monsters en manage je winkel

Geschreven door Arran Winmai op
11 Bit, de uitgever van This War of Mine, heeft de releasedatum van Moonlighter bekendgemaakt.

Moonlighter is een combinatie tussen een dungeon crawler en winkelsimulator. Het spel maakt onderscheid tussen dag en nacht en de speler moet zijn of haar tijd voorzichtig invullen.

Overdag

Overdag kan men een winkel managen door voorwerpen te koop te zetten en prijzen bedachtzaam te bepalen. Ook kan de winkel upgrades ontvangen en is het mogelijk assistenten in te huren. Bovendien is het mogelijk het dorp in te gaan om te leren waar de bewoners behoefte aan hebben. Sommige dorpelingen zullen zelfs speciale missies aanbieden.

Tenslotte is het mogelijk overdag mogelijk voorwerpen te smeden of te betoveren om te verkopen of te gebruiken voor de nachtelijke activiteiten.

's Nachts

De nachten zijn een heel ander verhaal in Moonlighter. Spelers gaan verschillende kerkers in om monsters te verslaan en voorwerpen te vergaren die verkocht kunnen worden in de winkel of juist gebruikt kunnen worden voor de verscheidene avonturen. Net als andere roguelikes heeft de speler beschikking tot verschillende soorten wapens en worden de werelden willekeurig gegenereerd.

Moonlighter komt op 29 mei uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel komt ook uit op de Switch, maar daarvoor is nog geen datum bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Go keert terug naar de Kanto-regio met speciaal event Leap Motion maakt augmented reality-headset met ingebouwde motion controls
0

Reacties op: Releasedatum bekendgemaakt voor dungeon crawler Moonlighter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.