Trailer
Midnight Suns

Midnight Suns-trailer rondom Doctor Strange uitgebracht

Game komt op 7 oktober uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van Marvel's Midnight Suns draait om het personage Doctor Strange.

De afgelopen weken worden er met regelmatig nieuwe trailers van Midnight Suns uitgebracht waarin diverse personages centraal staan. Zo waren er eerder al trailers van Iron Man en Captain America te zien. In deze nieuwe trailer is het de beurt aan Doctor Strange.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages. De game verschijnt op 7 oktober op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een Switch-versie moet volgend jaar verschijnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony leent gratis PlayStation 5-devkits uit aan onafhankelijke studio's Prijs van Meta Quest 2 gaat met 100 dollar omhoog
0

Reacties op: Midnight Suns-trailer rondom Doctor Strange uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.