Trailer
Marvel's Midnight Suns

Marvel's Midnight Suns-trailer draait om Iron Man

Game komt op 7 oktober uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van Marvel's Midnight Suns staat in het teken van Iron Man.

Iron Man heeft als voordeel dat veel van zijn moves sterker worden als men in de game meermaals een Iron Man-kaart trekt, wat natuurlijk essentieel is om gevechten te winnen. Men moet wel uitkijken met welke helden men Iron Man laat samenwerken; het moeten helden zijn die hem goed kunnen ondersteunen terwijl Iron Man steeds sterker wordt.

Eerder deze maand werd er al een Midnight Suns-trailer uitgebracht waarin Captain America de hoofdrol vertolkte. Bekijk die hier.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages. De game verschijnt op 7 oktober op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een Switch-versie moet volgend jaar verschijnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkeling nieuwe Saints Row is afgerond Fifa 23 officieel onthuld, komt eind september uit
0

Reacties op: Marvel's Midnight Suns-trailer draait om Iron Man

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.