Trailer
mario en sonic

Nieuwe trailer Mario & Sonic at the Olympic Games toont Dream Events

Dream Karate, Dream Shooting en Dream Racing

Geschreven door Dagmar De Groot op
Sega onthult een nieuwe trailer voor de nieuwe Mario en Sonic-game: Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. In de trailer worden de ‘Dream Events’ geïntroduceerd. Het gaat hierbij om drie evenementen: Dream Karate, Dream Shooting en Dream Racing.

Sega heeft een nieuwe trailer onthuld voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. In de trailer worden de ‘Dream Events’ getoond. Het gaat hierbij om drie evenementen: Dream Karate, Dream Shooting en Dream Racing.

Bij Dream Karate moeten de spelers met elkaar vechten om zoveel mogelijk vlakken op het speelveld in te kleuren. Degene met de meeste vlakken op het einde van de ronde wint.

Het doel van Dream Shooting is om te schieten op een aantal doelen die rondom een traditioneel Japans landhuis zijn geplaatst. Op verschillende momenten in de wedstrijd verschijnen er vliegers, wanneer de spelers deze raken krijgen zij bonuspunten. Degene met de meeste punten heeft gewonnen.

Dream Racing is een racespel waarbij de speler met een hoverboard een route aflegt, power-ups verzamelt en obstakels ontwijkt. De eerste speler die de finish over is, wint.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 komt op 8 november uit voor de Switch.

Lees hier het laatste nieuws over de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Monster Hunter World: Iceborne maakt een geweldige game nog uitgebreider Gears 5 meest succesvolle Xbox Game Studios-lancering deze generatie
0

Reacties op: Nieuwe trailer Mario & Sonic at the Olympic Games toont Dream Events

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.