Trailer

Korte teaser getoond van The Banner Saga 2

Vloot vaart richting het noodlot

Geschreven door David Kers op
Er is een korte teaservideo verschenen van de 2d-getekende turn-based rpg The Banner Saga 2. Ontwikkelaar Stoic Studio publiceerde de video op zijn YouTube-kanaal.

In de video is een vloot te zien die richting een afbrokkelende waterval vaart. The Banner Saga 2 werd vorig jaar in december aangekondigd voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Over de inhoud van de game is nog weinig bekend. Stoic maakte vorige maand wel bekend dat The Horseborn een speelbaar ras is in de game, een ras dat niet speelbaar was in de eerste game.

In dit eerste game speelde zich af in een ijskoud land dat vol zit met mythes die lijken op die uit het Vikingtijdperk en verscheen op de pc, iOS en Android. Dit jaar moet de game nog voor PlayStation 4 en PlayStation Vita verschijnen. Lees voor meer informatie onze review van het eerste deel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Monster Hunter aangekondigd Ys VI: Ark of Napishtim
4

Reacties op: Korte teaser getoond van The Banner Saga 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • pepsi

  • 31 mei 2015 16:14
  Waarom is trouwens de helft van de site in het Engels en de andere helft in het Nederlands? Bijvoorbeeld op de profiel pagina, aan de ene kant staat er "reacties" en aan de andere kant wordt er weer gesproken over "signature". Ontzettend onprofessioneel.

  Overigens kan dat "beta" vlaggetje op het logo ook wel weg, aangezien het geen beta is maar gewoon een brakke release. Een beta test je namelijk naast de huidige release versie, en aangezien er geen alternatief is is dit gewoon een release versie (vol met bugs en dergelijke). Wederom zeer onprofessioneel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • vladimirr

  • 31 mei 2015 20:05
  wow iemand is met een slechte been uit zijn bed gestapt….

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • spree

  • 31 mei 2015 21:17
  Vladimirr, kan ie wel met het verkeerde been uit bed gestapt zijn, maar ik ben het helemaal met hem eens! Het is bizar om te zien hoe een website met zo'n fanbase hier zo amateuristisch om kan gaan!!!

  Ik ben al lid sinds begin 2007, ik heb tot op heden nog geen één keer zo'n amateuristische release gezien als dit. Vol met bugs die maar niet gefixt worden, incosistentie, veel features weggehaald, en ik kon de eerste paar weken zelfs niet eens inloggen of mijn wachtwoord opvragen omdat zelfs dat bugged was!!!

  Hele slechte zaak Gamer, en jullie verliezen hiermee zeker weten gigantisch veel bezoekers!

  Voordat één of andere mod aan mij gaat vertellen hoe ik dit ook constructief kan aangeven in het forum o.i.d.; de site zit VOL met fouten die jullie makkelijk hadden kunnen spotten voor de release. Het is niet aan de gebruikers om jullie hier op te moeten wijzen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • ShadowX

  • 2 juni 2015 23:34
  @spree

  Fanbase ??? welke fanbase met alle respect maar er is bijna niemand meer over en degene die over zijn zien ze liever ook vertrekken gezien als GNL prijzen weg geeft ze die alleen weg geven aan lui die hier of alleen komen als er wat te halen valt of weg geven aan lui die hier ooit een account gemaakt hebben en af en toe een enkele keer hier reageert ow wacht ja stom als er wat te halen valt.

  De lui die hier al jaren zitten en dagelijks trouw lid bleven laten ze vallen als een dikke zak stront.

  Die hele beta site kan me gestolen worden, ben er na meer dan 12 jaar klaar mee.

  Ow iets winnen is leuk en gun ik iedereen maar met alle respect denk eerst aan je vaste trouwe mensen die lid zijn en als laatste aan degene die hier alleen komen als er wat te halen valt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.