Trailer
Journey

Journey is nu verkrijgbaar voor pc

Momenteel afgeprijsd in Epic Games Store

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Annapurna Interactive heeft een lanceringstrailer uitgebracht voor de pc-versie Journey. Het spel kan nu worden aangeschaft in de Epic Games Store.

In Journey, dat al werd uitgebracht in 2015 en beschikbaar is voor de PlayStation 3 en 4, verkennen spelers een woestijn met een mysterieus personage en worden puzzels opgelost. Het is mogelijk om andere spelers tegen te komen tijdens je avontuur, maar hier kan niet direct mee gecommuniceerd worden. Journey heeft veel positieve reviews ontvangen en wordt omschreven als een van de beste co-op-games en het mooiste virtuele kunstwerk van de afgelopen jaren, met subtiele gamevertelling.

Journey is nu verkrijgbaar in de Epic Games Store en kost 14,99 euro. Als onderdeel van de Epic Mega-uitverkoop van Epic, welke tot 13 juni duurt, is het spel afgeprijsd tot 4,99 euro.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony kondigt releasedatum Uncharted-film aan Gerucht: Blizzard annuleert Starcraft-shooter, werkt aan nieuwe Diablo en Overwatch
2

Reacties op: Journey is nu verkrijgbaar voor pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Qinneth

  • 7 juni 2019 19:10
  Ik was heel even blij, wilde deze game altijd al is proberen, maar toen zag ik dat het een Epic exclusive is, dus laat maar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Vogeltje

  • 8 juni 2019 08:55
  @Qinneth Dit is precies wat ik ook wilde plaatsen…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.