Trailer

Introductietrailer van Sackboy: A Big Adventure onthuld

Inclusief commentaar van de ontwikkelaar

Geschreven door Cody van den Bogert op
Sony Interactive Entertainment onthult de introductietrailer van Sackboy: A Big Adventure.

De video werd gedeeld in een blogpost van PlayStation. Behalve de korte video bevat het bericht ook informatie over de speciale edities van de lanceertitel.

Ned Waterhouse, design director bij Sumo Digital, geeft aan dat Sackboy: A Big Adventure een spectaculair 3D-avontuur biedt dat ook coöperatief gespeeld kan worden. De regisseur vertelt verder dat de besturing net even anders werkt dan in de Little BIg Planet-spellen, waar we Sackboy uiteraard van kennen.

"We willen elk level in de game uniek laten aanvoelen en spelers blijven verrassen met wat er nog komt", verhaalt de regisseur.

Ook onthult de blogpost de Digital Deluxe Edition van Sackboy: A Big Adventure. Deze editie bevat een digitaal art book, de soundtrack, exclusieve emotes, avatars en vier Sackboy-kostuums van iconische PlayStation-personages.

Dan is er ook nog de Special Edition, dit pakket bevat alles van de Digital Deluxe Edition, inclusief een fysieke kopie van de game en een Sackboy-knuffeltje. De Special Edition is enkel verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Titanfall 3 is in ontwikkeling Heel veel details over AMD’s nieuwe Navi-videokaarten en Zen 3-processoren gelekt
1

Reacties op: Introductietrailer van Sackboy: A Big Adventure onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Cocabeer

    • 30 september 2020 18:06
    Sony gaat de goede kant op met platformers. Het is nog lang niet genoeg om de strijd met Nintendo op dit gebied aan te gaan, maar het begin is er!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.