Trailer
Hover: Revolt of Gamers

Hover: Revolt of Gamers brengt rolschaatsen uit Jet Set Radio naar PS4

Komt op 18 september naar PS4

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de PS4-release van de game Hover: Revolt of Gamers. De game van ontwikkelaar Fusty Games was eerder al beschikbaar voor de pc.

De trailer toont beelden van de game die het Jet Set Radio-gevoel overbrengt. De game bestaat uit een open wereld die zowel offline als online gespeeld kan worden. Hover: Revolt of Gamers bevat vele missies en speelstijlen die allemaal in de open wereld toegepast kunnen worden. De game bevat tevens crossplay voor PS4- en pc-spelers.

Pierre Raffali, programmeur bij ontwikkelaar Fusty Games, legt uit dat er veel nadruk is gelegd bij de game als het gaat om de freerunning-mechanics in de open wereld om elke sprong een onbegrensd gevoel te geven. "We hebben ervoor gezorgd dat de arcade-stijl gameplay in gedachten werd gehouden die de Dreamcast en PS2-tijdperk met zich meebracht waar wij altijd zo nostalgisch over zijn geweest."

Naast de PS4 zijn er ook nog een Xbox One en Switch-versies aangekondigd op de officiële website van de game. Beide versies staan in de planning om dit jaar nog te verschijnen.

Hover: Revolt of Gamers verschijnt op 18 september voor PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kom PUBG met MSSH spelen in de CoolerMaster-bus Call of Duty: Modern Warfare 2 nu backwards compatible op Xbox One
0

Reacties op: Hover: Revolt of Gamers brengt rolschaatsen uit Jet Set Radio naar PS4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.