Trailer
Star Ocean The Divine Force

Hoofdpersonages uit Star Ocean: The Divine Force uitgelicht

Game komt op 27 oktober uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix heeft twee trailers van Star Ocean: The Divine Force uitgebracht waarin de hoofdpersonages worden voorgesteld.

Het gaat om Raymond Lawrence en Laeticia Aucerius. Spelers kunnen uit een van de twee personages kiezen om gedurende het spel te besturen. 

Raymond Lawrence komt van de planeet Verguld en is kapitein van het schip Ydas, terwijl Laeticia Aucerius de prinses is van het koninkrijk van Aucerius. Beide trailers zijn hieronder te bekijken.

Star Ocean: The Divine Force combineert scifi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android.

Star Ocean: The Divine Force komt op 27 oktober uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Thermaltake onthult ATX 3.0-voedingen tot 1650 watt Street Fighter 6 krijgt speciale animaties voor 'perfecte' rondes
0

Reacties op: Hoofdpersonages uit Star Ocean: The Divine Force uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.