Trailer

Hitman 3-video toont hoe Freelancer-modus werkt

Roguelike-missies in oude locaties

Geschreven door Marvin Toepoel op
In een blogpost en een video legt ontwikkelaar IO Interactive uit hoe de aankomende Freelancer-modus van Hitman 3 in elkaar steekt.

Freelancer wordt een roguelike-modus voor Hitman 3, en om uit te leggen wat dat inhoudt heeft ontwikkelaar IO Interactive deze blogpost geschreven en bovenstaande video gemaakt. In Freelancer moeten spelers vanuit hun eigen safehouse missies plannen en die vervolgens uitvoeren. Het is telkens zaak om vier personen uit een criminele organisatie uit te schakelen, om vervolgens hun leider te vermoorden.

Dit moet in één poging. Als de speler sterft, keert Agent 47 terug naar zijn safehouse en moet hij het met nieuwe wapens opnieuw proberen. Veel van de behaalde progressie verdwijnt zodra de speler sterft: hij verliest alle wapens en een deel van zijn verdiende geld. Freelancer krijgt een aparte valuta, Mercers genaamd, waarmee spelers kunnen investeren in wapens en andere bruikbare spullen. Die valuta kan de speler verdienen door Freelancer te spelen.

Freelancer maakt gebruik van oude locaties uit de Hitman-games, en moet er in totaal negentien krijgen. De modus is vanaf 26 januari beschikbaar in Hitman 3. Er vindt van 3 november tot 7 november een besloten speeltest plaats. 

Bron: IO Interactive

Dit artikel delen:

Lees meer

De magische parkour van Forspoken Review: Nacon Rig 300 Pro Hs-gameheadset
0

Reacties op: Hitman 3-video toont hoe Freelancer-modus werkt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.