Trailer
Sea of Thieves

Het zesde seizoen van Sea of Thieves uitgelicht

Zesde seizoen begint in de loop van deze maand

Geschreven door Michel Musters op
Microsoft en Rare hebben een nieuwe trailer voor Sea of Thieves uitgebracht waarin het aankomende zesde seizoen centraal staat.

Het zesde seizoen moet in de loop van deze maand beginnen. In de video is onder andere te zien dat er zes forten op zee zijn toegevoegd, die spelers kunnen raiden en waar men het op kan nemen tegen Phantoms en Sea Fort Captains. 

Verder worden er aan de multiplayergame, waarin spelers met anderen een eigen piratencrew oprichten, herspeelbare Pirate Legend Voyages toegevoegd. 

Aan het einde van de trailer wordt ook kort een planning van dit jaar getoond, waarin te zien is dat seizoen zeven, acht en negen respectievelijk in juni, september en december beginnen.

Sea of Thieves is nu speelbaar op Xbox Series X en S, Xbox One en pc, alsmede via Game Pass. De game heeft inmiddels al meer dan 25 miljoen spelers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cat Cafe Manager komt op 14 april uit Microsoft Flight Simulator nu speelbaar op Xbox One
1

Reacties op: Het zesde seizoen van Sea of Thieves uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    MARQ242

    • 2 maart 2022 10:16
    Sea of Thieves blijf ik een heerlijk spel vinden. Vooral na een drukke werk dag even de zee op, straks, palmbomen, beetje schatgraven en als je wilt de actie opzoeken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.