Trailer
Tiny Tina’s Wonderlands

Het verhaal en de personages in Tiny Tina's Wonderlands

Game komt op 25 maart 2022 uit

Geschreven door Michel Musters op
2K Games en Gearbox hebben een nieuwe trailer van Tiny Tina's Wonderlands uitgebracht.

De trailer werd vannacht tijdens The Game Awards getoond, waar Will Arnett en Ashley Burch - die respectievelijk de stemmen van de Dragon Lord en Tiny Tina inspreken - de trailer aankondigden.

De video toont niet alleen meer details over het verhaal in de game, waarin spelers door Tiny Tina door een spelletje Bunkers & Badasses worden begeleid, maar geeft ook meer informatie over diverse personages in de game, waaronder de Dragon Lord, Valentine (Andy Samberg) en Frette (Wanda Sykes).

Tiny Tina's Wonderlands laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers. 

Tiny Tina's Wonderlands komt op 25 maart 2022 uit uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. Later in het jaar moet de game ook naar andere winkels op pc komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dune: Spice Wars onthuld Neem het op tegen bendes in Saints Row
0

Reacties op: Het verhaal en de personages in Tiny Tina's Wonderlands

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.