Trailer
Star Ocean The Divine Force

Het openingsfilmpje van Star Ocean: The Divine Force

Game komt komende vrijdag uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix en Tri-Ace hebben het openingsfilmpje van de aankomende actie-rpg Star Ocean: The Divine Force online gepubliceerd.

De video, die hieronder is te bekijken, bevat het themanummer 'Pandora' door de artiest Hyde. Het geeft fans na de eerder verschenen demo de kans om nog meer van de game te ervaren voordat hij volgende week verschijnt.

Star Ocean: The Divine Force combineert scifi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android.

Star Ocean: The Divine Force komt op 27 oktober uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Meer details over Star Wars Jedi: Survivor in december SimCity-bedenker werkt aan metaverse met nft's genaamd VoxVerse
1

Reacties op: Het openingsfilmpje van Star Ocean: The Divine Force

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    ShadowKiller

    • 21 oktober 2022 19:36
    Wat een vreselijke muziek

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.