Trailer

Het nieuwe seizoen van Destiny 2 begint vandaag

Bungie deelt inhoud

Geschreven door Marvin Toepoel op
Het Season of the Haunted gaat vandaag van start in Destiny 2.

In een nieuwe trailer wordt een blik geworpen op het nieuwe seizoen van Destiny 2, Season of the Haunted, dat vandaag start en tot 23 augustus duurt. Spelers keren terug naar het ruimteschip van Calus, de eindbaas van Destiny 2's allereerste raid, en zullen volgens Bungie "de waarheid achter Calus' sinistere plannen" achterhalen.

Aanstaande vrijdag wordt een nieuwe dungeon uitgebracht. Spelers die de The Witch Queen Deluxe Edition hebben aangeschaft krijgen direct toegang tot de dungeon, net als tot de andere dungeon die later in het Season of the Haunted gelanceerd wordt. Spelers zonder de Deluxe Edition moeten een The Witch Queen Dungeon Key kopen, die kost 2000 Silver. Wat de inhoud van de dungeons precies is, is nog onbekend.

De Solar-subklasse gaat op de schop aan de start van Season of the Haunted; deze '3.0-versie' heeft een nieuw ontwerp en toegang tot de Aspects- en Fragments-systemen. Nieuw is ook een Trespasser Exotic Sidearm, de Shiro-4, die spelers kennen uit de originele Destiny. Spelers met een Season Pass kunnen het wapen direct bemachtigen.

Het nieuwe seizoen bevat ook een nieuwe Season Pass (voor 10 euro), met daarin 100 levels aan nieuwe cosmetics, wapens en engrams. Spelers die hem niet aanschaffen krijgen wel enkele beloningen, maar geen toegang tot de nieuwe verhalende missies in het Season of the Haunted. 

Bron: Bungie (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

The Lord of the Rings: Gollum komt 1 september uit Dlc van PlayStation 3-games niet beschikbaar via nieuwe PS Plus
0

Reacties op: Het nieuwe seizoen van Destiny 2 begint vandaag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.