Trailer
Park Beyond

Het leven van een gewiekste pretparkmanager in Park Beyond

Tijd om je killer instinct aan te spreken

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe trailer van het aankomende Park Beyond uitgebracht die toont hoe managers van pretparken te werk gaan in de game.

De video biedt een persiflage op het agressieve kapitalisme. Tegen het einde van de video is ook wat gameplay te zien van de pretparksim.

Spelers kunnen in Park Beyond allerlei aspecten van attracties aanpassen, zoals hellingen en lussen. Daarbovenop kunnen 'Impossifications' toegevoegd worden aan de attracties: praktisch onmogelijke variaties op bekende pretparkattracties, waarbij geen rekening wordt gehouden met elementen als zwaartekracht, technologie of geld. Denk aan karretjes die door de lucht vliegen, of een gigantische chef die eten staat te bereiden.

Park Beyond kent enkele thema’s, zoals Western, DaVinci en Candyville, die de speler zelf kan kiezen en combineren. Spelers kunnen hun parkcreaties online delen met anderen; van achtbanen tot specifieke winkeltjes, maar ook een heel attractiepark. 

De game wordt uitgegeven door Bandai Namco en ontwikkeld door Limbic Entertainment en moet ergens dit jaar verschijnen voor pc via Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tweede seizoen Sonic Prime verschijnt later dit jaar Ubisoft heeft Project Q geannuleerd
0

Reacties op: Het leven van een gewiekste pretparkmanager in Park Beyond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.