Trailer
Vacation Simulator

Haal de vakantie in huis met Vacation Simulator

Naar het strand, het bos of de bergen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In de lanceringstrailer van Vacation Simulator is te zien hoe spelers in virtual reality verschillende activiteiten en minigames kunnen doen op het strand, in het bos en in de bergen. Het spel is nu verkrijgbaar.

Owlchemy Labs, de ontwikkelaar van Job Simulator, heeft een lanceringstrailer uitgebracht voor hun nieuwste game in de serie: Vacation Simulator. In het virtual reality-spel ontdekken de robots wat mensen nog meer doen naast werken en hebben ze na jaren van testen de perfecte vakantielocatie gecreëerd op Vacation Island.

In de video is te zien hoe verschillende activiteiten en minigames gedaan kunnen worden op het strand, in het bos, op de besneeuwde bergen en in het resort. Spelers kunnen basketballen, een zandkasteel bouwen, schilderen, roeien, met sneeuwballen gooien, wandklimmen en nog veel meer.

Vacation Simulator is nu verkrijgbaar voor SteamVR en Oculus Rift en komt op 18 juni naar PlayStation VR. Bovendien komt het spel ergens in 2019 naar Oculus Quest.

Dit artikel delen:

Lees meer

Alcatraz-map in Blackout nu ook beschikbaar op pc en Xbox One Grote Sea of Thieves-update voegt nieuwe verhaallijn en competitieve modus toe
2

Reacties op: Haal de vakantie in huis met Vacation Simulator

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  MelvinChowder

  • 10 april 2019 12:38
  "Het spel verschijnt vanaf 9 april." denk dat je hier wel een aanpassing mag doen, aangezien het artikel is uitgebracht op 10 april ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  wootism

  • 11 april 2019 07:37
  Ik word nu niet echt enthousiast van de trailer… heb misschien bij elkaar 8 uur in Job Simulator gestoken en toen was de lol er wel af.
  Deze game voelt een beetje van het zelfde niveau als de games bij de release van de PSVR.
  Meer games op het niveautje Astrobot zouden welkom zijn!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.