Trailer
Pokemon Sword Shield

Gigantamaxing en exclusieve content Pokémon Sword en Shield onthuld

Trailer toont nieuwe pokémon en details

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Een nieuwe trailer van Pokémon Sword en Shield onthult het Gigantamaxing-systeem, drie nieuwe pokémon en de exclusieve content van de twee spellen.

Op het officiele Youtube-kanaal van Pokémon is een nieuwe trailer verschenen van Pokémon Sword en Shield. In de video worden naast nieuwe pokémon ook veel nieuwe details onthuld over de twee spellen.

In de trailer worden drie nieuwe pokémon onthuld. Dit zijn Alcremie de room-pokémon, Rolycoly de steenkool-pokémon en Duraludon de metaal-pokémon. Ook Yamper wordt officieel onthuld als nieuwe pokémon, al was deze eerder al te zien in de E3-demo van Pokémon Sword en Shield.

Eerder werd onthuld dat in Pokémon Sword en Shield het Dynamax-systeem gebruikt kan worden om een pokémon groter en sterker te maken. Nu is echter ook Gigantamaxing aangekondigd voor de twee spellen, wat pokémon niet alleen groter en sterker maakt, maar ook van vorm laat veranderen. Bovendien kunnen Gigantamax-pokémon gebruik maken van een unieke G-Max Move. Alleen bepaalde pokémon kunnen een Gigantamax-vorm aannemen.

Ook wordt bekendgemaakt wat de exclusieve content van Pokémon Sword en Shield gaat inhouden. Zo zijn de pokémon Deino en Jangmo-o alleen te vinden in Pokémon Sword, terwijl Larvitar en Goomy alleen gevangen kunnen worden in Pokémon Shield.

Niet alleen pokémon, maar voor het eerst maken ook gym leaders deel uit van de exclusieve content in de twee spellen. Zo is het in Pokémon Sword mogelijk om Bea en haar fighting-type pokémon uit te dagen, terwijl in Pokémon Shield wordt gestreden tegen Allister, die zich specialiseert in het ghost-type.

Dit artikel delen:

Lees meer

Operation Apocalypse Z voor CoD: Black Ops 4 begint vandaag Borderlands 3 bevat ping-systeem en nieuwe duelmodus
0

Reacties op: Gigantamaxing en exclusieve content Pokémon Sword en Shield onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.