Trailer
ghostrunner

Futuristische actiegame Ghostrunner onthuld

Bevrijd de echte wereld en cyberspace

Geschreven door Dagmar De Groot op
All-in! Games en One More Level komen volgend jaar met de nieuwe game Ghostrunner, een first-person actiegame voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Vandaag is de trailer voor Ghostrunner uitgebracht en is direct een pagina op Steamverschenen, de releasedatum staat gepland voor 6 augustus 2020.

In de trailer is te zien hoe een personage zich een weg baant door een futuristische stad vol met neonlichten door middel van wilde sprongen en het gebruik vaneen zweep. Op Steam staat onder andere het volgende vermeld over de game: “Treed een intense cyberpunk-wereld binnen en ervaar felle, dynamische gevechten. Versla je vijanden in de fysieke wereld en in cyberspace. Ga op zoek naar de laatste overgebleven schuilplaats van de mensheid.”

“De game speelt zich af in de toekomst na een wereldwijde natuurramp waar de overgebleven mensen wonen in een toren die gebouwd is door de Architect, die op mysterieuze wijze is overleden. Iedereen weet de waarheid, maar niemand zegt het hardop. De wereld wordt geregeerd door The Keymaster, het is een harde wereld. De waarde van een persoon wordt gemeten op basis van welke implantaat zij hebben. Deze implantaten worden bij geboorte gegeven en bepaald de sociale status van de ontvanger.”

De speler is een cyber-krijger, de enige die in de echte wereld en in cyberspace kan vechten. Het doel is om de top van de toren te bereiken waarmee geheimen onthuld worden.

De game staat gepland voor een release 6 september 2020 wordt uitgegeven voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

ghostrunner
ghostrunner
ghostrunner
ghostrunner

Dit artikel delen:

Lees meer

Ori, Hotline Miami en meer aangekondigd tijdens Nintendo Indie World-stream Nieuwe Resident Evil-film gaat terug naar de oorsprong van het spel
1

Reacties op: Futuristische actiegame Ghostrunner onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    clandestine666

    • 19 augustus 2019 17:32
    Wel cool, Mirror's Edge met zwaarden..;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.