Trailer
Overwatch 2

Gameplaybeelden en nieuwe maps Overwatch 2 onthuld

En grote aanpassingen voor PvP

Geschreven door Jacco Peek op
Tijdens Blizcon 2021 heeft Blizzard nieuwe gameplaybeelden en nieuwe maps van Overwatch 2 getoond.

Zo werden Rome en New York uit de doeken gedaan, twee op wereldsteden gebaseerde maps die zijn aangepast om in het universum van de game te passen. Onderstaande video duikt ook dieper in het nieuwe uiterlijk van personages, zoals Pharah, Widowmaker, Reaper en McCree.

Op het gebeid van gameplay deelt Blizzard grote veranderingen ten opzichte van de voorganger. Zo krijgt elke rol binnen de game een passieve eigenschap, zoals een auto-heal-vaardigheid voor healers en minder terugslag voor tankpersonages.

Ook experimenteert Blizzard met nieuwe eigenschappen voor tanks. Zo moeten de personages in deze klasse minder schade absorberen en meer fungeren als mêlee-experts.

Tot slot benadrukt regisseur Jeff Kaplan dat Overwatch 2 een volwaardig vervolg is op Overwatch, in plaats van 'een add-on'. 

"We willen dat Overwatch 2 aanvoelt als een evolutie, een waar vervolg. Het is geen klein onderdeel, geen extensie van de originele game. Dit is een evolutie en een vervanging voor het origineel, en ik word er enthousiast van."

In aanloop naar de release plant Blizzard een bèta voor de game uit te brengen.

Overwatch 2 is oorspronkelijk aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Acitvision Blizzard verwacht de game dit jaar nog niet uit te brengen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo stelt teleur met Zelda - Ron en Erik Podcast 321 Rockstar laat fanversies GTA 3 en GTA Vice City mogelijk offline halen
0

Reacties op: Gameplaybeelden en nieuwe maps Overwatch 2 onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.