Trailer
Frank Rising

Update: Frank West wordt zombie in Dead Rising 4-dlc

Golf-minigame tevens aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Update: Capcom heeft een trailer uitgebracht voor de Frank Rising-dlc van Dead Rising 4. In de trailer is Frank als zombie te zien, terwijl hij andere zombies afmaakt. De uitbreiding kost los 7,99 op Xbox Live en is nu voor seizoenspashouders te downloaden. De trailer is hieronder te zien.

Origineel bericht: Frank Rising is een aankomende verhalende uitbreiding voor Dead Rising 4. Hierin verandert hoofdpersonage Frank West in een zombie.

De infectie in Frank heeft het van hem gewonnen en hij is een zombie geworden. Hij zoekt nog wel naar een medicijn, maar ondertussen heeft hij een zombievorm met nieuwe mogelijkheden. Hij moet echter wel blijven eten om in 'leven' te blijven. Omdat Frank een zombie is keert de timer weer terug voor het tijdig oplossen van missies.

Frank Rising verschijnt op 4 april op Xbox One en Windows 10. Op Steam komt de uitbreiding op 11 april. De dlc is onderdeel van de seizoenspas van de game.

Tevens onderdeel van de seizoenspas, maar nog zonder releasedatum, is Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Deze minigame in en rondom de Willamette Mall laat spelers golfen. Er kunnen zelfs nieuwe golfclubs, ballen en kledij worden ontgrendeld en er kan tot en met vier personen worden gespeeld in een online multiplayermodus.

Beide uitbreidingen kunnen ook los voor 10 euro worden gekocht.

Dit artikel delen:

Lees meer

Persona 5-streamers moeten zich houden aan strenge richtlijnen van Atlus Nieuwe dlc voor Call of Duty: Infinite Warfare bevat Rust-remake en ninjazombies
2

Reacties op: Update: Frank West wordt zombie in Dead Rising 4-dlc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Shatteredhill

  • 21 maart 2017 14:41
  Haha " Omdat Frank een zombie is keert de timer weer terug voor het tijdig oplossen van missies."

  Ergens in dat bedrijf is iemand die echt keigeil wordt van het idee om missies met een timer erin te doen en gaat niet uit zijn weg voordat het er weer ingestopt is.

  Had echt een enorme hekel aan die timers in deel 1. Ook grote reden dat ik de rest heb laten liggen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Quorumz

  • 5 april 2017 12:26
  idd timers zuigen maar grootste fail hier is dat er geen coop er niet inzit. heb 1 stukje gelopen en was ik al klaar met de controls en daarna niet meer aangeraakt. Vraag me uberhaupt af of bedrijven wel eens reviewen hoeveel % van de mensen die een spel kopen het daadwerkelijk uitspelen en waarom niet..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.