Trailer

Fortnite: Battle Royale krijgt nieuwe 50v50-modus

Neem het op tegen een team van 50-spelers

Geschreven door Bob van der Laan op
De nieuwe 1.10-update is nu beschikbaar voor Fortnite: Battle Royale.

Ontwikkelaar Epic Games heeft vannacht tijdens The Game Awards een nieuwe Last Team Standing-modus aangekondigd voor Fortnite: Battle Royale.

Het komt met een gratis 50v50-modus, waarbij twee teams van vijftig spelers het tegen elkaar opneemt totdat de tegenstander volledig is uitgeschakeld. In de nieuwe modus kunnen verschillende squads zich toevoegen aan één groot team bestaande uit vijftig spelers. In de nieuwe modus is friendly-fire uitgeschakeld en kunnen spelers iedere teamgenoot medische hulp aanbieden. Teamgenoten kunnen herkend worden door een groene pijl die boven hun zweven.

De nieuwe 50v50-modus is vooralsnog tijdelijk beschikbaar in Fortnite. Van 8 tot 17 december kunnen 100-spelers het in twee teams tegen elkaar opnemen.

Naast de 50v50-modus brengt de 1.10-update onder andere een vernieuwde UI, waarbij spelers bijvoorbeeld hun persoonlijke statistieken en verdiende XP van de afgelopen ronde kunnen zien. De update zorgt er ook voor dat de aim assist verminderd is bij het spelen met controllers en is de kans op verband uit kisten en Supply Drops met 35% verhoogd.

Fortnite: Battle Royale is als Early Access te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ode Al het nieuws van The Game Awards 2017 verzameld
1

Reacties op: Fortnite: Battle Royale krijgt nieuwe 50v50-modus

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Skjip

  • 8 december 2017 16:04
  Grappig, zal wel totale chaos worden. Ik speel regelmatig even een potje op de console.

  Ook mooi dat ze FF uitgezet hebben, in 3/5 duo of squad games word je gekillt door je teammaten…. (bij pugs) Nu alleen nog in alle games uitschakelen, snap het nut er sowieso niet van… in duo/squad is het sws niet last man standing…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.