Trailer
Final Fantasy 7

Final Fantasy 7 Remake-soundtrack uitgelicht

Met beelden van Cloud, TIfa, Barret, Aerith en Shinra

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Final Fantasy 7 Remake, waarin het gehele themanummer van de game is te horen.

Het nummer heet Hollow en is gecomponeerd door Nobuo Uematsu. De zang neemt Yosh van Survive Said the Prophet voor zijn rekening.

Naast dat het nummer te beluisteren is, bevat de video ook nieuwe beelden van de game. Aan het begin van de video zijn Cloud en Tifa in hun kindertijd te zien. Daarna is Cloud samen met Tifa, Barret en Aerith te zien. Verder worden er een aantal van de vele gezichten van Shinra uitgebeeld en staat het Jenova-baasgevecht centraal.

Final Fantasy 7 Remake verschijnt op 10 april voor PlayStation 4. Het spel is een jaar exclusief op dat platform, daarna kan de game in potentie ook naar andere systemen komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Coronavirus oefent invloed uit op game-industrie Devolo Magic 2: Is internet via powerline-adapters geschikt voor gamers?
1

Reacties op: Final Fantasy 7 Remake-soundtrack uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 3 februari 2020 09:33
    De muziek is geweldig. De Engelse voice actors zijn wel redelijk tenenkrommend in de trailer(s), ik hoop dat je de mogelijkheid hebt om het te spelen met Japanse voice actors en Engelse ondertiteling…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.