Trailer

Fifa 23-trailer toont vernieuwde Ultimate Team

Game komt op 30 september uit

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts heeft een nieuwe video van Fifa 23 uitgebracht. Ditmaal staat de Ultimate Team-modus centraal.

De modus heeft nu bijvoorbeeld FUT Moments. Dit zijn speciale evenementen waarmee klassieke momenten uit de voetbalgeschiedenis kunnen worden herleefd. Zo moeten spelers bijvoorbeeld in de tweede helft van een wedstrijd tegen AC Milan drie doelpunten scoren met Liverpool, waarmee de comeback in een Champions League-wedstrijd wordt nagebootst.

Het Chemistry-systeem gaat flink op de schop. Door spelers die in het echt ook samen hebben gespeeld in een team te zetten wordt er meer Chemistry gecreëerd, ongeacht waar de spelers in het team staan. Voorheen moesten de spelers naast elkaar spelen, maar dat is nu niet meer het geval.

Content gecentreerd om het WK komt ook naar Ultimate Team wanneer de competitie later dit jaar begint. Het gaat bijvoorbeeld om speciale items met als thema het WK en speciale versies van spelers.

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Dit artikel delen:

Lees meer

Jordan Challenge-wedstrijden zitten in NBA 2K23 Dragon Ball komt naar Fortnite
1

Reacties op: Fifa 23-trailer toont vernieuwde Ultimate Team

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Fr3nzy

  • 12 augustus 2022 11:18
  Die wijzigingen in Chemistry lijken me wel positief, misschien dat je dan eindelijk niet steeds tegen dezelfde teams hoeft te spelen.
  Grafisch mis ik nog wel wat sfeer, het oogt allemaal nog wat klinisch.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.