Trailer
Harry Potter Wizards Unite

Update: Teaser van mobiele Harry Potter-game verschenen

Mobiele AR-game uitgesteld tot 2019

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een nieuwe teaser trailer verschenen van de mobiele AR-game Harry Potter: Wizards Unite verschenen. In de trailer is kort te zien hoe een vrouw door middel van een spreuk een gouden snaai vangt en vervolgens weer verdwijnt na het horen van een tegemoetkomend monster.

Bekijk hieronder de nieuw verschenen teaser trailer van Harry Potter: Wizards Unite.

Origineel bericht: Op de website Pottermore is een nieuw logo verschenen van de aankomende mobiele AR-game Harry Potter: Wizards Unite. Fanwebsite Pottermore licht in een nieuwsbericht uit hoe de vormgeving van het logo hint naar het bevatten van gameplay-elementen uit de Fantastic Beasts-franchise.

De opmaak van het logo is vergelijkbaar met de stijl van Fantastic Beasts. Daarmee wordt de hint gegeven dat er elementen uit de franchise terugkomen in de mobiele Harry Potter-game en worden samengevoegd met de oorspronkelijke franchise van J.K. Rowling. Daarnaast worden de drie iconische toverstokken uitgelicht in het logo die verwijzen naar Harry, Ron en Hermelien.

"De toverstokken van de drie vrienden verenigen zich aan de bovenkant met een uitbarsting van licht, wat suggereert naar een gecombineerde kracht van harmonie. Zoals wij allemaal weten is the Wizarding World beter af wanneer het samenwerkt", aldus Pottermore.

Harry Potter

Harry Potter: Wizards Unite is een mobiele AR avonturengame gebaseerd op de populaire Harry Potter-franchise van J.K. Rowling en wordt ontwikkeld door onder andere Niantic en WB Games. De mobiele game is tevens uitgesteld naar 2019. Voorheen stond de lancering gepland voor 2018, maar werd nooit een concrete releasedatum gegeven. Reden voor de uitstelling is onbekend.

De game wordt op de officiële website omschreven als een game waarin echte wijken en steden verkend moeten worden om mysterieuze artefacten te ontdekken. Deze leren spelers hoe spreuken gebruikt moeten worden en wordt er gaandeweg 'kennis gemaakt' met de legendarische beesten en personages'. Met het gebruik van de nieuwste technologie in Augmented Reality en de ontwikkeling door Niantic, kan een vergelijkbare game verwacht worden met Pokémon Go.

Harry Potter: Wizarding World verschijnt in 2019 op iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe heldin Ashe nu speelbaar in Overwatch Speciale versie Gradius uitgebracht op Switch Online
0

Reacties op: Update: Teaser van mobiele Harry Potter-game verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.