Trailer

Exclusieve PlayStation-missie van Hogwarts Legacy getoond

Harry Potter-game verschijnt op 10 februari 2023

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van Hogwarts Legacy die tijdens de State of Play werd uitgezonden, toont een exclusieve PlayStation-missie uit de game.

Het was al bekend dat de game een exclusieve missie op PlayStation kreeg. De missie heet 'The Haunted Hogsmeade Shop' en draait om een mysterieuze winkel van Madan Mason in Zweinsveld. Volgens de beschrijving bevat de exclusieve missie ook een extra kerker, een cosmetische set en een winkel.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy komt op 10 februari 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De Switch-versie komt op een later moment uit. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Dit artikel delen:

Lees meer

Remake van Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin onthuld Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge voor PlayStation VR 2 in de maak
0

Reacties op: Exclusieve PlayStation-missie van Hogwarts Legacy getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.