Trailer

Eerste trailer nieuwe Dragon Age-game onthuld

Solas is terug

Geschreven door Jacco Peek op
De eerste volledige trailer van Dragon Age 4 werd vannacht tijdens The Game Awards onthuld.

De eerste beelden geven onder andere een blik op Solas, een personage uit Dragon Age Inquisition dat schijnbaar een grotere rol speelt in het volgende deel. Een volledige naam voor de game is nog niet onthuld: de trailer noemt 'het volgende Dragon Age-project'.

Electronic Arts en Bioware kondigden voor de show al aan meer informatie over de langverwachte rpg te verstrekken. Bioware meldde eerder deze week al dat kijkers een “speciale blik” op de game zouden krijgen.

Dragon Age 4 werd twee jaar geleden tijdens The Game Awards aangekondigd. Toen was er alleen een korte teaser beschikbaar. Afgelopen zomer werd er wat artwork van de game getoond.

Een releasedatum en platformen zijn nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Disco Elysium krijgt Final Cut en komt naar consoles Maker Dead Space onthult nieuwe ruimtehorrorgame The Callisto Protocol
4

Reacties op: Eerste trailer nieuwe Dragon Age-game onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  hulstpower

  • 11 december 2020 07:03
  Nou laat bioware eindelijk weer eens games maken van het niveau zoals jade empire, star wars the old republic en mass effect en ik ben blij.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  xeros

  • 11 december 2020 07:47
  Het A team van BioWare werkt aan deze game.
  Ik ben benieuwd of ze het nog kunnen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • 004

  • 11 december 2020 12:31
  Ik heb bij vele Bioware games gezien dat de fanbase van de eerste Mass Effect en Dragon age games ze hier meer terug heen willen, een goed verhaal (voor zover het dat was) of misschien meer character building etc.

  Ik vraag me alleen af hoe groot de groep naast deze Fanbase is die zo`n type game wil waar veelal de storytelling voorop staat en de gameplay eigenlijk vrij ruk was. Bij Mass Effect Andromeda hebben ze dit geprobeerd te veranderen en ondanks dat de game beter had gekund in animaties, geloofwaardigheid van keuzes en reacties in Andromeda was de gameplay qua combat een stap in de goede richting.

  Als een studio een triple AAA titel maakt voor een groot budget zullen er goede returns moeten komen en ik vraag me af of dit wel mogelijk is als zij de oude garde willen bedienen want het gaminglandschap is erg veranderd. Nostalgie over hoe bepaalde games/genres vroeger waren zullen ook nooit meer het niveau behalen wat je vroeger hebt ervaren als je de eerste keer een episch verhaal beleeft in een game.

  Persoonlijk vond ik afgezien de eerdere punten die ik aangaf Mass Effect Andromeda een aangename game in de staat waar deze nu in is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  loki82

  • 11 december 2020 14:30
  @004 alsof je me persoonlijk beschrijft, ik vond DA:i en ME:A qua gameplay een stuk minder dan de eerder delen, en FFXV en de FFVII remake ook vreselijk vanwege de active gameplay en ben blij dat er nog games zoals DQ11 gemaakt worden. Maar het is inderdaad maar de vraag of dat veel mensen tegenwoordig mijn mening delen gezien de reacties op die games.

  Echter kan men ook gewoon een game maken met een goed episch verhaal EN behoorlijke gameplay, het probleem is meer dat Inquisition en Andromeda meer Sandbox games werden met 3000 punten om te verkennen zoals in AC waardoor het verhaal zowver wegzakt dat het voor mij minder interessant overkwam.

  Ik heb ze wel gespeeld en zal deze ook wel een keer halen maar de strakke verhaalvertelling van de eerdere delen mag wat mij betreft wel terugkomen ipv weer een open world

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.