Trailer
Tekken 7

Eerste gameplay-beelden van Negan in Tekken 7

Craig Marduk en Armor King-personages vanaf vandaag beschikbaar

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er zijn nieuwe gameplay-beelden verschenen van Negan in Tekken 7. In de beelden is te zien hoe het beruchte personage uit The Walking Dead het opneemt tegen verschillende vechters uit de franchise.

De betreffende video laat beelden zien die gebaseerd zijn op een iconische scène uit The Walking Dead-serie. De scène gaat uiteindelijk over tot meerdere gevechten met Negan waar er verschillende moves van Negan worden uitgelicht. Momenteel is er nog geen releasedatum bekend voor het personage.

Naast de nieuwe gameplay-beelden toonde Bandai Namco ook gameplay-trailers voor Craig Marduk en Armor King. Beide personages zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Tekken 7 via de Season 2 Pass.

Eerder werden Anna Williams en Lei Wulong beschikbaar gesteld in de Season 2 Pass in Tekken 7. Naast Negan is er ook nog geen releasedatum bekend voor Julia die later ook beschikbaar wordt in de Season 2 Pass.

Tekken 7 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon: Let's Go- spelers krijgen Pikachu- of Eevee-Spirit in Super Smash Bros. Ultimate Valve laat grote ontwikkelaars meer verdienen op Steam
0

Reacties op: Eerste gameplay-beelden van Negan in Tekken 7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.