Trailer
Ratchet and Clank: Rift Apart

Een rift in Engeland in Ratchet & Clank: Rift Apart-reclame

PlayStation 5-game komt morgen uit

Geschreven door Michel Musters op
Sony heeft in het Verenigd Koninkrijk een reclame uitgegeven voor het morgen te verschijnen Ratchet & Clank: Rift Apart.

Opvallend genoeg worden er geen beelden van de game in de reclame getoond. In plaats daarvan is er in de reclame zogenaamd een 'interdimensionale rift' ergens in het VK geopend, en wordt deze rift nauw in de gaten gehouden.

Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt morgen voor PlayStation 5. Gamer.nl beloonde het spel met een 8,5: "Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet & Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages."

Gisteren werd bekend dat het spel door Insomniac Games is ontwikkeld zonder dat er zogenaamde 'crunch' heeft plaatsgevonden. De benaming 'crunch' wordt gebruikt om de periode tijdens game-ontwikkeling te beschrijven wanneer er uitzonderlijk lange werkdagen worden gemaakt - soms wel weken of maanden achter elkaar - om een game af te krijgen. In het weekend doorwerken is hier soms ook onderdeel van.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cross-play voor Overwatch binnenkort beschikbaar Fifa 22 krijgt mogelijk online carrièremodus
0

Reacties op: Een rift in Engeland in Ratchet & Clank: Rift Apart-reclame

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.