Trailer

Een introductie voor Styx: Shards of Darkness

Dit jaar uit voor consoles en pc

Geschreven door Aida . op

Uitgever Focus Home Interactieve heeft de E3-trailer voor Styx: Shards of Darkness online geplaatst. In de trailer legt hoofdrolspeler Styx uit waar het verhaal om draait. 

In Styx: Shards of Darkness krijgt Styx de opdracht een scepter te stelen in ruil voor een grote hoeveelheid magische amber, welke de basis vormt van Styx zijn kracht. Hij wordt in zijn missie tegengewerkt door anderen die hetzelfde doel hebben.

De verschillende personages in de game hebben elk hun eigen manier van werken. Zo kunnen Dark Elves bijvoorbeeld heel goed jagen en zijn dwergen in staat goblins heel makkelijk te vinden. “Spelers moeten de sterke en zwakke kanten van elk van deze vijanden leren als ze willen overleven,” zegt Focus Home Interactive.

Styx: Shards of Darkness is het vervolg op Styx: Master of Shadows. Shards of Darkness wordt dit jaar uitgegeven voor consoles en pc. 

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Detroit: Become Human aanwezig op E3 2016 Michel's E3-blog 1: Onderweg naar E3
2

Reacties op: Een introductie voor Styx: Shards of Darkness

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 10 juni 2016 14:01
  Ik vond deel 1 maar een beetje een houterig knakenspel. Maar goed, was gratis via Gold, dus zal niet klagen. Wel apart dat er een deel 2 komt.. al ziet dit er wel wat beter uit, ik sla hem even over.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheChief

  • 10 juni 2016 15:48
  Hopelijk is dit spel beter dan de eerste waar de gameplay als ik menig reviewer mag geloven idd nogal houterig en gebrekkig was.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.