Trailer

Een blik op de onderdelen van Sniper Elite 5

Kill Cam, wapenarsenaal en meer

Geschreven door Marvin Toepoel op
Rebellion Developments heeft een nieuwe trailer van Sniper Elite 5 uitgebracht die stilstaat bij enkele spelmechanieken en -onderdelen.

In Sniper Elite 5 trekken spelers naar het Frankrijk van 1944. Het spel focust zich op de gebeurtenissen rond D-Day, waarbij hoofdpersonage Karl Fairburne een nazi-plot ontrafelt en deze Operation Kraken moet zien te stoppen. In een nieuwe trailer toont Rebellion Developments wat spelers van het spel kunnen verwachten.

De campagne van Sniper Elite 5 is volledig in co-op te spelen met twee personen, en voor het eerst kunnen spelers het ook tegen elkaar opnemen in de nieuwe Invasion Mode. Daarin voegt een andere speler zich in het spel als een Axis-sniper, met de taak om Karl om te brengen.

De trailer staat stil bij onder andere het vernieuwde wapenarsenaal in Sniper Elite 5, dat nog authentiekere wapens moet bevatten. Elk wapen moet eigen karakteristieken hebben en anders aanvoelen. Ook wordt stilgestaan bij wapenpersonalisering en de nieuwe mogelijkheden waarmee de speler zich door de spelwereld kan bewegen.

De Kill Cam, de vertraagde beelden die spelers krijgen te zien bij een goed gelost schot, is ook vernieuwd. Zo krijgen spelers hem naast bij schoten met geweren en bij takedowns nu ook te zien als ze een nazi vermoorden met pistolen of SMG’s. De Kill Cams en bijbehorende gore moeten nog gedetailleerder zijn.

Sniper Elite 5 komt 26 mei uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Hij zit inbegrepen bij Xbox Game Pass.

Bron: Rebellion Developments (YouTube)

Dit artikel delen:

Lees meer

RX 6950 XT scoort hoger in 3DMark dan RTX 3090 Ti Uitzendkrachten Nintendo bekritiseren bedrijfscultuur
0

Reacties op: Een blik op de onderdelen van Sniper Elite 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.