Trailer
PES 2017

E3-teaser voor PES 2017 toont verbeterde graphics en gameplay

Vanaf september in de winkels

Geschreven door Lucas May op

Konami heeft een teaser trailer uitgebracht voor PES 2017. In de video worden de verbeterde graphics en nieuwe veranderingen qua gameplay uitgelicht.

Volgens Konami wordt de gameplay naar een hoger niveau getild dankzij verbeterde controle over de bal en een verbeterde AI van de andere spelers. Hiernaast is deze nieuwe PES nog realistischer wat vooral te zien is in de animaties van de spelers. Meer informatie over de aankomende voetbalgame is te vinden op de officiële website.

PES 2017 wordt op 20 september beschikbaar gesteld voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 4-demo van Resident Evil 7 nu beschikbaar Xbox One S is krachtiger dan originele Xbox One
2

Reacties op: E3-teaser voor PES 2017 toont verbeterde graphics en gameplay

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • kleinekoosjer

  • 14 juni 2016 16:13
  Instant buy!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Flipski

  • 15 juni 2016 08:07
  Meh… Meh….

  Ik heb de site bekeken van PES 2017 en ik las een paar aanpassingen waar ik ietsje pietsje iets mee kon. En fijn dat de gameplay verbeterd is. Ik vond bij PES2016 de gameplay niet het probleem.

  Myclub–> er is geen transfermarkt. Het "balletjes-systeem" vind ik vooral erg irritant. Dit alles zorgt er voor dat het vrij één dimensionaal wordt op een gegeven moment.

  Become a legend –> daar is nu voor al heel wat jaartjes op rij bijna geen verandering in aan gebracht. In het begin denk je "fijn wat goed werkt niet veranderen!". Na 5 edities is de realiteit dat je het gewoon links laat liggen omdat het alweer bijna hetzelfde is.

  Toch jammer. Ik krijg het bijna mijn strot niet uit maar dan lijkt het alsof FIFA qua aanpassingen aan de game zelf leukere dingen heeft. FUT werkt gewoon beter en ze hebben qua become a legend achtig iets hebben ze in ieder geval een leuk idee neergezet (meer keuzes in je loopbaan… meer de experience van de weg naar topvoetballer). Als ze PES en FIFA nou gewoon combineren. PES de gameplay en FIFA de licenties en game-opties.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.