Trailer
Deathloop

DualSense-ondersteuning in Deathloop uitgelicht

Game komt op 14 september uit voor PS5 en Steam

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe video van Deathloop licht features uit die alleen mogelijk zijn op PlayStation 5, zoals DualSense-ondersteuning en de gedetailleerde graphics.

In de video komen de mogelijkheden met haptische feedback, adaptieve triggers en de speaker op de DualSense-controller voorbij. Ook de manier waarop audio wordt gebruikt in de game wordt uitgelicht.

Deathloop komt op 14 september uit voor PlayStation 5 en Steam. De game is ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat overgenomen is door Microsoft. De game is op consoles echter minstens een jaar exclusief op PlayStation 5, omdat die deal al voor de overname is gesloten.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Ze zitten gevangen in een soort loop waarbij de dag zich telkens herhaalt, tenzij men op één dag de acht doelwitten op de juiste volgorde doodt. Het doel is de doelwitten vinden, de volgorde aanhouden en daarmee de tijdloep te doorbreken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spiritfarer-update voegt onder andere nieuwe spirit Beverly toe PUBG-bedenker start nieuwe studio in Amsterdam
0

Reacties op: DualSense-ondersteuning in Deathloop uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.