Trailer
Dragon Ball Z Kakarot

Dragon Ball Z Kakarot krijgt release in januari

En een nieuwe trailer

Geschreven door Dagmar De Groot op
Dragon Ball Z Kakarot heeft een releasedatum gekregen tijdens de Tokyo Game Show, evenals een nieuwe trailer. De game gebaseerd op de populaire manga en anime komt uit op 17 januari 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De nieuwe trailer toont fragmenten van allerlei gebeurtenissen uit de franchise, zoals de Buu-saga en de dood van Raditz. Er zijn een groot aantal scènes uit de serie te zien in de trailer, die voor fans zeker herkenbaar zijn.

Kakarot-producer Ryosuke Hara heft tijdens de Tokyo Game Show gesproken met GameSpot en wat meer details gedeeld over de game. Eerder leek het alsof alleen Goku, Kid Gohan en Future Trunks speelbare personages zouden zijn, maar Rysuke legt uit dat ook Adult Gohan speelbaar zal zijn tijdens de Majin Buu-saga.

Wanneer men een pre-order plaatst ontvangen zij de sidequest ‘A Competitive Party With Friends’, vroege toegang tot Bonyu’s training en een speciale vleessoort die gebruikt kan worden tijdens het koken. Bonyu’s training is normaliter beschikbaar vanaf de Cell-saga, maar spelers met een pre-order krijgen vanaf de Android Arc toegang tot deze training.

Kakarot is een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc's om tegen te praten en skills om te leren. De speler volgt een groot deel van Goku’s leven en avonturen.

Lees hier de preview van Dragon Ball Z Kakarot van Jacco waarin hij het volgende zegt: “Het verhaal van Dragon Ball Z is al tot in den treure herhaald in videogames, maar Kakarot doet het nog eens dunnetjes over. De game behandelt bijna alle saga’s, tot en met de Cell Games Saga, en wellicht nog meer. Er valt wat te zeggen voor Bandai Namco’s enthousiasme om het verhaal nogmaals te vertellen met de huidige techniek.”

Dragon Ball Z Kakarot komt uit op 17 januari 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste gamedeals van de week - Endless Space 2 en Far Cry 5 Blair Witch is vooral griezelig buggy
0

Reacties op: Dragon Ball Z Kakarot krijgt release in januari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.