Trailer
Cities: Skylines

Industries-dlc aangekondigd voor Cities: Skylines

Uitbreiding verschijnt op 23 oktober

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Paradox Interactive en Colossal Order kondigen een dlc aan voor Cities: Skylines. De uitbreiding draagt de naam 'Industries' en laat één van de drie zones van de game in de schijnwerpers staan. De uitbreiding verschijnt op 23 oktober voor pc, Mac en Linux.

De uitbreiding van Cities: Skylines bevat meerdere nieuwe locaties en features gefocust op de industrie. Zo kunnen spelers unieke fabrieken bouwen en hun industriële gebieden bewerken met bevoorradingsketens voor de vier verschillende grondstoffen. Wanneer industriegebieden goed worden onderhouden, groeien ze in levels en gaan ze efficiënter functioneren.

Naast productieketens is er ook een nieuwe service voor de stad waarvoor post behandeld kan worden. Ook vergemakkelijkt dankzij het vliegveld de import en export van goederen afkomstig uit fabrieken. De dlc bevat vijf nieuwe mappen, nieuw beleid, stadsservice, gebouwen en meer.

Cities Skylines

Product manager van Paradox Interactive, Sandra Neudinger, zegt blij te zijn een volwaardige industriële uitbreiding te kunnen uitgeven na veel vraag van spelers. 'Met deze uitbreiding, kunnen spelers belangrijkere keuzes maken in de industrie van hun steden door het gehele productieproces te kunnen beheren van graad tot brood', aldus Neudinger.

Naast de uitbreiding wordt er ook een nieuw radiokanaal en een gratis content-update toegevoegd aan de game. Het radiokanaal bevat zestien nieuwe liedjes van verschillende genres. De gratis content bevat de optie om tolhuizen toe te voegen aan de stad om meer inkomen te genereren. Daarnaast kunnen spelers speciale gebouwen categoriseren als 'historische' gebouwen om de huidige stijl te behouden. Als laatst kunnen spelers zelfgemaakte namenlijsten opstellen voor burgers, districten en geplaatste gebouwen.

Eerder werd de Mass-Transit-uitbreiding uitgebracht voor Cities: Skylines op consoles die de focus legt op het vervoer in de steden.

Cities: Skylines werd origineel uitgebracht in 2015 en is beschikbaar op pc, Xbox One, PS4, Switch, Mac en Linux.

Dit artikel delen:

Lees meer

Assassin’s Creed Rebellion komt op 21 november naar iOS en Android Specialist Mission-modus onthult verhaallijn in Black Ops 4
1

Reacties op: Industries-dlc aangekondigd voor Cities: Skylines

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • serphilith

    • 11 oktober 2018 21:01
    Ach, weer een reden om terug te keren naar Cities Skylines :D

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.