Trailer
animal Crossing

Dit biedt Animal Crossing: New Horizons in februari

Valentijnsdag en carnaval

Geschreven door Jacco Peek op
In een nieuwe trailer voor Animal Crossing: New Horizons worden de activiteiten van februari in beeld gebracht. Spelers kunnen onder andere Valentijnsdag en carnaval vieren.

De trailer toont onder andere dat spelers tot 14 februari bloemen en chocola kunnen kopen om Valentijnsdag te vieren. De spullen zijn nu beschikbaar bij de winkel van Tom Nook.

Een dag later begint het eerder aangekondigde carnavalsevenement. Op 15 februari brengt de dansende vogel Pavé een bezoek aan het eiland van spelers en is het mogelijk om gekleurde veren te verzamelen. Ook zijn er momenteel 'feestelijke' outfits beschikbaar in de winkel en kan carnaval worden gevierd met nieuwe reacties met dansbewegingen.

Bovenstaande is begin deze maand aan de game toegevoegd middels een gratis update. In maart bestaat de game een jaar, wanneer Nintendo een volgende update zegt uit te brengen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix sluit financiële jaar waarschijnlijk toch af met winst Moon Studios-CEO: 'Makers Cyberpunk 2077 en No Man's Sky zijn leugenaars'
0

Reacties op: Dit biedt Animal Crossing: New Horizons in februari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.