Trailer
Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley uitgebreid getoond

Early Access-versie komt op 6 september uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Disney Dreamlight Valley, waarin het concept van de game duidelijk uit de doeken wordt gedaan.

In Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen.

Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. Daarbij moeten spelers ook de herinneringen van deze personages zien te herstellen. Zo komen er personages als Mickey Mouse en zijn vrienden, en uit tekenfilms als de Leeuwenkoning, de Kleine Zeemeermin, Moana en Toy Story voorbij.

Naast het opbouwen van het dorpje, kunnen spelers ook spannende grotten verkennen. Elk Disney-personage moet daarbij zijn of haar eigen verhaal, missies en beloningen met zich meebrengen.

Disney Dreamlight Valley komt op 6 september uit als Early Access-game op Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, Mac App Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Het gaat om een betaalde versie, maar de game komt ook op Xbox Game Pass te staan. In 2023 moet een volledige versie verschijnen die gratis voor iedereen wordt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Leverancier claimt deze maand eerste RTX 40-gpu's te ontvangen John Cena komt naar Fortnite
1

Reacties op: Disney Dreamlight Valley uitgebreid getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Robert-Frans

    • 27 juli 2022 22:38
    Het spel lijkt me best wel leuk, een soort Animal Crossing meets The Sims meets Disney, alleen huiver ik bij het gegeven dat het uiteindelijk gratis wordt. Want wat zal dan uiteindelijk nog qua gameplay, vrijheden en features van het spel overblijven als je er geen cent aan uitgeeft? En hoe 'bescheiden' zal het adverteren voor betaalde content ingame dan precies uitpakken? Dus toch maar weer eerst afwachten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.