Trailer
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 Deluxe Edition krijgt live-action cutscenes

Acteurs oefenen cutscenes

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De Devil May Cry 5 Deluxe Edition bevat alternatieve cutscenes die gebruikt kunnen worden in het spel. De live-action beelden laten zien hoe de actie en het camerawerk voor de scenes in het spel worden voorbereid.

Op 8 maart is de lancering van Devil May Cry 5. Op het Youtube-kanaal van het spel verscheen deze week een video die de alternatieve cutscenes, een van de onderdelen van de Deluxe Edition van Devil May Cry 5, laat zien.

De cutscenes die beschikbaar zijn in de Deluxe Edition laten zien hoe acteurs de actie en het camerawerk van de scenes in Devil May Cry 5 repeteren, voordat deze gemaakt worden met 3D-modellen.

Naast de nieuwe cutscenes bevat de Deluxe Edition van Devil May Cry 5 ook vier exclusieve Devil Breaker-wapens, een upgrade van het Cavaliere R-wapen van Dante, een alternatieve stijl voor de aankondiging van rangen en titels, en 12 soundtracks van Devil May Cry 1 tot en met 4 die kunnen worden ingesteld als gevechtsmuziek. De editie gaat ongeveer 70 euro kosten.

Begin deze maand werd ook de laatste trailer van Devil May Cry 5 uitgebracht door Capcom. Bekijk hier de video.

Devil May Cry 5 is beschikbaar vanaf 8 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo kondigt Labo: VR-pakketten aan voor de Switch Update: Just Cause 4 en meer naar Xbox Game Pass
1

Reacties op: Devil May Cry 5 Deluxe Edition krijgt live-action cutscenes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Markus88

    • 7 maart 2019 07:30
    toch wel een vette toevoeging en origineel. ik zelf heb dan gisteren de deluxe editie gekocht en wist niet eens van de live action cutscenes af maar vind het dan wel weer jammer dat het voor de deluxe editie only is. juist een toevoeging die het voor iedereen leuker en interessanter maakt dus daar hebben ze de plank wel mis geslagen imo.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.