Trailer
The Elder Scrolls Online

Details nieuwe Elder Scrolls Online-uitbreiding bekendgemaakt

Nieuwe zone, missies en eindbazen

Geschreven door Aida . op

Er zijn details van de nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online bekendgemaakt. De dlc heeft de naam Thieves Guild en wordt geïntroduceerd in een nieuwe trailer. 

In Thieves Guild ontdekken spelers een nieuwe zone genaamd Hew’s Bane, waarin ze nieuwe missies kunnen accepteren en criminele activiteiten ondernemen. Spelers krijgen door de dlc voor de eerste keer de mogelijkheid zich bij de Thieves Guild te voegen. De uitbreiding bevat onder andere een nieuwe uitdaging voor twaalf spelers, nieuwe eindbazen en unieke kostuums gebaseerd op de Thieves Guild.

De uitbreiding komt gelijktijdig uit met een nieuwe patch die The Elder Scrolls Online in het algemeen verbetert, waaronder de balans van de gevechten en gameplay.

Een prijs of releasedatum voor Thieves Guild is nog niet bekendgemaakt, maar wordt dit jaar verwacht. Een eerdere uitbreiding met de naam Imperial City was gratis voor mensen met een Elder Scrolls Online Plus-abonnement. Mensen zonder abonnement konden Imperial City aanschaffen voor 2500 crowns. Het is niet duidelijk of dezelfde prijsregels gelden voor Thieves Guild. 

Bron: Bethesda

Dit artikel delen:

Lees meer

Twitch verbiedt streamen van moordsimulator Yandere Simulator Gesloten bèta Overwatch uitgesteld naar februari
0

Reacties op: Details nieuwe Elder Scrolls Online-uitbreiding bekendgemaakt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.