Trailer
Destiny 2

Destiny 2: The Witch Queen-trailer toont exotische wapens

Uitbreiding komt op 22 februari uit

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen toont de exotische wapens en beschermende kleding die naar de game komen.

De video is hieronder te zien. The Witch Queen komt op 22 februari uit en de nieuwe raid voor de uitbreiding op 5 maart. Pas geleden liet ontwikkelaar Bungie weten dat er al meer dan een miljoen reserveringen zijn voor de uitbreiding. Het bedrijf verwacht dat het de meest gereserveerde uitbreiding van Destiny ooit wordt.

 In de uitbreiding nemen spelers het op tegen Savathûn in de Throne World. Spelers doen onder andere het paleis en een moeras aan. Daarnaast wordt er een nieuw wapentype aan de game toegevoegd in de vorm van de Glaive. Daarmee kunnen krachtige mêleecombo's worden gemaakt, alsmede aanvallen van afstanden. Er kunnen ook wapens gecraft worden met unieke mods, shaders en statistieken. Eerste exemplaren van wapens moeten zelfs gecraft worden.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Sony Bungie overneemt voor 3,6 miljard dollar. De Destiny-franchise blijft echter multipatform en Bungie blijft volledige vrijheid behouden om hun toekomstige games op alle systemen uit te brengen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Acteur Danny Trejo zit verstopt in OlliOlli World Shovel Knight-maker kondigt nieuwe game Mina the Hollower aan
0

Reacties op: Destiny 2: The Witch Queen-trailer toont exotische wapens

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.