Trailer
Apex Legends

Dertiende seizoen Apex Legends begint vandaag

Bekijk een trailer van de nieuwe battle pass

Geschreven door Michel Musters op
Vandaag begint het dertiende seizoen van Apex Legends. Respawn heeft een video uitgebracht waarin de battle pass van dit seizoen centraal staat.

Het dertiende seizoen, genaamd Saviors, heeft een battle pass met een Middeleeuws thema. Er zitten meer dan honderd ontgrendelbare beloningen in, waaronder Legendary skins voor Fuse, de C.A.R. SMG, Epic-sets voor Pathfinder, Mad Maggie en Newcastle en meer.

Het dertiende seizoen voegt ook het nieuwe personage Newcastle toe. Dit verdedigende personage heeft als tactische vaardigheid een bewegend energieschild die hij zelf kan besturen - al kunnen vijanden dit schild wel kapotschieten. Ook heeft hij als ultieme vaardigheid een muur waar spelers achter kunnen schuilen. Zijn passieve vaardigheid zorgt ervoor dat hij neergeschoten teamgenoten kan verslepen tijdens het tot leven wekken.

Saviors updatet ook de Storm Point-map met het skelet van een groot zeemonster. Ook is er een nieuwe PvE-minigame in het spel waarin spelers tegen golven aan Titanfall Spectres moeten vechten. Meer details zijn in de patch notes te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Players is een mockumentary rondom esports Donderdag wordt er een livestream rondom Dead Space uitgezonden
0

Reacties op: Dertiende seizoen Apex Legends begint vandaag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.