Trailer
Like a Dragon: Ishin

De Wild Dancer-vechtstijl uit Like a Dragon: Ishin uitgelicht

Game komt op 21 februari uit op pc, PlayStation en Xbox

Geschreven door Michel Musters op
De Wild Dancer-vechtstijl staat centraal in een nieuwe video van Like a Dragon: Ishin.

Afgelopen week werd al een trailer getoond waarin de brawler-vechtstijl - oftewel knokken met vuisten en voeten - centraal stond. In deze nieuwe trailer draait het echter om Wild Dancer, waarbij moves er haast als een dans uitzien en het hoofdpersonage zowel een zwaard al een geweer vasthoudt. De video is hieronder te bekijken.

Like a Dragon: Ishin verscheen in 2014 al in Japan onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game kwam nooit in het Westen uit, al gaat daar met deze nieuwe versie verandering in komen. Het betreft een remake die draait op Unreal Engine 4.

De game speelt zich af in Kyo, een fictionele versie van Kyoto, in 1860. Populaire personages uit Yakuza 6 en 7 keren terug en bekleden nieuwe rollen in de game. De oorspronkelijke versie van Like A Dragon: Ishin, die alleen in Japan uitkwam, bevatte juist personages uit Yakuza 1 tot en met 5.

Like a Dragon: Ishin komt op 21 februari 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. Het is niet de enige nieuwe Yakuza-game die Sega in ontwikkeling heeft; er wordt ook gewerkt aan Like a Dragon 8 (voorheen Yakuza 8) en Like a Dragon Gaiden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kojima: 'Death Stranding 2 wordt geen normaal vervolg' Cinderace-raid verschijnt eind deze maand in Pokémon Violet en Scarlet
0

Reacties op: De Wild Dancer-vechtstijl uit Like a Dragon: Ishin uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.